Bienvenida


Comunidad de personas e instituciones, unidas en la distancia, para y por un mismo proyecto: la socialización del conocimiento.

Professionals de la Xarxa Itinere


Aquí podeu veure un mapa que reflecteix la localització d’origen dels diferents professionals que han passat o estan en aquests moments participant en els diferents cursos de formació d'EDUVIC·Escola Itinere
De sempre, les xarxes socials han facilitat la socialització, la integració de les persones a la comunitat i el suport als seus membres en moments de crisi, transició o dol. Les xarxes socials digitals permeten la proximitat de les persones i afavoreixen la seva comunicació, a més de socialitzar l’accés al coneixement i la seva creació.
És voluntat d'EDUVIC convertir l’Escola Itinere en una plataforma per a la creació de la Xarxa Itinere de professionals i entitats per la creació i socialització del coneixement, l'intercanvi d'experiències  i bones pràctiques i la recerca. Des de l'Escola, doncs, es convida a tothom a adherir-se a la xarxa amb la finalitat de donar resposta a les realitats emergents i ajustar la pràctica professional a les necessitats de les persones, sabent que les sinèrgies generen un efecte més gran que qualsevol acció individual. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario